Meer resultaten voor silvana kussens

silvana kussens
Silvana Kussens Shop Silvana Kussens online bij Linnenmode.
Aan het hoofdkussen werd weinig tot geen aandacht besteed. Dit terwijl een goed hoofdkussen zorgt voor een derde van het slaapcomfort. Het beoogde slaapcomfort werd daarom zelden bereikt. Door de constante toepassing van de nieuwste technologieën blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Zo wordt er bijvoorbeeld Outlast materiaal toegepast aan kussens en dekbedden om de lichaamstemperatuur te reguleren en zijn er kussens ontwikkeld bestaande uit 100% gerecycled materiaal.
4 seizoenen dekbed
Silvana Support Kussens.
Er is voor iedereen een Silvana Support. Dit hoofdkussen is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en biedt u optimale steun.
ergonomisch kussen
Silvana Kussens Aanbieding 15% Korting op diverse Silvana Kussen!
27900 27900 Meer info bestellen Silvana Climate Controle Temprite Tuvalu Light Dekbed. 24900 24900 Meer info bestellen Silvana Puur Natuur Tessa 4 Seizoenen Dekbed. 18900 18900 Meer info bestellen. Silvana kussens worden speciaal ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. De kussens worden dan ook geprezen als nek ondersteundend hoofdkussen. Na 30 jaar weet Silvana precies welke materialen moeten worden gebruikt om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Er zijn 6 verschillende kussens verkrijgbaar. Van extra stevig tot extra zacht. Of je nu groot en lang bent of dun en klein voor iedereen is er een perfect kussen beschikbaar.
Bedden
Silvana Support hoofdkussen grenat Swiss Sense.
Bestel hier online het Silvana Support hoofdkussen grenat. Zeer scherp geprijsd en Gratis Thuisbezorgd Swiss Sense.
Dekbedovertrek
Silvana Support kussens Hoofdkussens Dekbedden Kussens Bedtextiel Outlet.
Geen artikelen in uw winkelwagen. U bent momenteel op. Tonen als Foto-tabel Lijst. Hoofdkussen Silvana Support Saphir NU MET GRATIS MOLTONSLOOP. De Silvana Support Saphir is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een zacht matras en wanneer je niet al te groot van postuur bent. De bovenvakken van de Saphir zijn gevuld met Comforel Fresh Tencel.
orthopedisch kussen
Silvana kussens.
U gaat tenslotte voor een goede nachtrust! Resultaten 1 8 van 8 10. Een heerlijk soepel zacht en extra. Silvana Planet hoofdkussen Het. Een extreem zacht kussen. Het perfecte zachte kussen Hou je van. Een heerlijk soepel kussen Hou je van.
Silvana Support-Beddenspecialist Nederland. Group.
Silvana maakt hierbij gebruik van de laatste productietechnieken en meest hoogwaardige materialen. Alleen op deze manier is waarborging van de kwaliteit van de Silvana producten gegarandeerd. Kussens van hoogwaardige materialen. Silvana producten worden enkel samengesteld uit hoogwaardige materialen. Voor de kussens worden synthetische merkvezels gebruikt waardoor Silvana kussens een sterk verbeterde isolatie en vochtregulatie kennen ten opzichte van reguliere kussens. Kussens voldoen aan strengste Europese normen. Hiernaast voldoet het hele productieproces van de Silvana producten aan de strengste Europese normen. Dus geen chemische middelen bij de vervaardiging van de hoofdkussens.
Facebook.
Silvana kussenkiezer Silvana hoofdkussens en dekbedden.
Voor wie zoek je een kussen?

Contacteer ons